Frekkin moody.

Fyfan vad jag känner för att spy galla.. fy fan vad det kommer att bli en jobbig natt. jag lär slåss, skälla och bråka som ett jävla as i drömmens värld. Jag har så mycket jävla ilska innombords.. 
Och jag har fan ingen att munhuggas med. Eller käfta lite med. Jag mår illa som en alkis på en parkbänk.
Och har gjort det hela jävla dagen, haft yrsel hela jävla dagen. Kännt mig så äcklig uttråkad.
Svettats och frusit omvartannat.. Va i hela jävla helvete..

Jag är så äckligt trött på folk som är sånna jävla hycklare. Jag blir trött på folk som aldrig kan höra av sig. Eller fråga hur man mår. Jag blir så jävla trött på folk som bara ska hålla på å hymla. Jag blir så jävla sur på folk som snackar så jävla mycket skit, men sen nekar att de gör de om de blir konfronterade. VAFAN! skaffa en jävla ryggrad istället. Alla får väl snacka skit hur jävla mycke de vill, och vem fan gör inte det liksom? Men man kan väl iallafall stå för det? Men nehe då.

Jag har lust o skrika både fitta o o kukhuvve till många människor, men man får ju inte göra  det..
Jag har lust att dela ut lavetter hit o dit, för att få folk att vakna. men mest för att bli av med min egna jävla frustration.

En blir så jävla mörkrädd när vuxna människor beter sig som ett gäng fjortisar på högstadiet. Va i hela jävla världen är det med människor?

Jag förstår verkligen inte. Unga som gnäller på gamla. Gamla som gnäller på unga.
Teknik som lägger ner, datamus som lever sitt egna liv, Hål i strumporna, tovigt äcklig tunnthår, Mensvecka, små hårstrån som killar i ansiktet när man är som mest koncentrerad. Huvudvärk, jag menar, vad ska detta vara bra för..? något av ett? jag blir så jävla förbannad så jag tror jag håller på å dör. Jag är så jävla lack o grinig så jag tror jag skulle kunna vrida skallen av en eller två idioter. O mitt upp i allt. För ja, inte nog med att en ska försöka leva hälsosamt, äta nyttit, inte röka, röra på sig, så blir man typ förkyld så kroppen känns så jävla avig o stum, och jag har ont varje led, jag får ont i fingrarna när jag skriver nu, ja då ska man ha mens oxå. fihelvete vad jag hatar o va kvinna, va människa, vara jag just nu.


fyfan. och BLÄ.

// Rebecca Jansson Rökfri dag 4.

Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till Emy

Skrik ut det!! Tala om vad du känner o tycker, jag förstår vad du menar med att man måste vara falsk. Sen så fort man vet att personen inte hör, JÄLVA FITTA! Kanske det vore bättre o säga det till den. Visst det skulle bli ett jävla liv. Men kanske är det de man behöver? hehe jaa du.. inte lätt.

Vad duktig du är 4 dagen :D:D Håll ut, Du kommer fixa de gallant! Jag älskar dej och vi alla saknar dej <3 Jag hör av mig så fort allt är bra igen, eller ja man inte lever i sånt kaos vi gör nu! :D pusssis <3<3

2010-10-15 @ 08:46:36
URL: http://missmallanbrallan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0